www.sakshaug.info

Startside
Opp
NHL-åpning i Stockholm
Guttetur til New York
Første baseballkamp

 


treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 17/10/09

 

 

Sport og idrett


Det er liten tvil om at sport og idrett har en stor plass i vårt liv. Det vanskeligste i verden som vi vet om er å sitte i ro. Det har vi tatt konsekvensen av og beveger oss derfor hele tiden. Av organiserte aktiviteter driver vi med ishockey og innebandy. Ellers bor vi stort sett i trampolinen på sommeren, skater, turn, svømming, fotball, baseball, løping, sykling, osv, osv, osv...

Ishockey

Siden vi var 3 år gammel har pappa nesten hver uke tatt oss med på skøyter i Stjernehallen. Noe ustødig i starten, men vi startet på hockeyskolen når vi var 5 og har siden det klart å bli ganske habile ishockeyspillere. Vi spiller begge på Stjernen Team 2000 og bruker mye tid på dette gjennom vinteren. Den tiden vi ikke spiller ishockey ser vi hockey i Stjernehallen, NHL hockey på TV eller reiser rundt til andre steder hvor det skjer noe med hockey. Noen av våre ishockeyopplevelser kan du lese om videre.

3/10-09 NHL åpning i Stockholm

Sugen på flere NHL kamper gikk turen denne gangen til Stockholm og NHLs årlige tradisjon med åpningskamp i Europa. Globen arena var vertskap og Detroit Red Wings og St Louis Blues sto for underholdningen.

 

15/7-09 Sommerhockey i Lysekil

Nok med solkrem og myggstikk. Nå er det på tide å komme seg på is igjen. Lysekil ble stedet i år og nok aktivitet skulle det bli.

 

14/2-09 Guttetur til New York

Enkelte ganger må man bare hoppe i det hvis en skal få seg noen opplevelser. Sammen med pappa blåste vi det som fantes av sparepenger og dro på guttetur til New York for å se på NHL ishockey.

 

Innebandy

I tillegg til ishockey driver vi også en del med innebandy. Siden dette er ganske likt ishockey er det en fin kombinasjon å drive med disse to idrettene. Eneste problemet er at begge aktivitetene har sesongen på vinteren. Noen konflikter med treninger og kamper er ikke til å unngå, men stort sett går det greit. Vi spiller på 2000 laget til Fredrikstad innebandyklubb og klarer oss faktisk greit der også.

Andre sport og idrettsopplevelser

Forruten av vi synes at fotball er litt kjedelig å se på (noe farget av pappa kanskje) er vi glad i alle former for idrett. Er det mulig å røre seg er det stor sjanse for at vi liker det. Her kan du lese om noen av våre andre sport- og idrettsopplevelser.

2/7-08 Første profesjonelle baseballkamp

Baseball er vel noe av det mest amerikanske av alle idretter. Hvilken underholdningsverdi kan vel slåball for voksne ha? Dette spørsmålet måtte vi ha svar på og når man tilfeldigvis har Major League Baseballs beste lag som nærmeste nabo er det bare å kline til.

 

Disse sidene er vel verd å sjekke.

 

 Digital Blasphemy 
Free 3d Wallpapers

    

     Klikk for mer informasjon om våre blader