www.sakshaug.info

Startside
Opp

 


treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

 

 

Telt og overnattingsutstyr


Telt og overnattingsutstyr er nødvendig hvis en ikke har basert seg på campinghytter, moteller, hoteller eller tilsvarende (noe som er fullt mulig, vi hadde kun tre netter i telt på 14 dager). Vi var 4 personer og brukte to telt, hvor jeg selv brukte et Helsport tunneltelt som passet ypperlig for to personer med utstyr (en bør ikke la utstyret henge på sykkelen over natten). Sammenrullet sitter den helt greit på bagasjebrettet og veier ikke alt for mye. Smak og behag hva en ønsker å bruke.

Sovepose og underlagsmatte bør være av de mindre. Selv kjøpte jeg det minste jeg klarte å oppdrive, ... Disse passet uten problemer i en av bakveskene med plass til overs. Det geniale med underlagsmatten er at den er såkalt selvoppblåsende (lønner seg å gi den en god del hjelp) og at den kan brettes en gang før sammenrulling. Ved god rulling blir matten knøttliten. Soveposen er meget behagelig, men kanskje i tynneste laget hvis en skal i litt kaldere strøk (kan selvsagt sove med langt undertøy).

Hvis en skal lage sin egen mat er et stormkjøkken å anbefale. Selv byttet jeg ut rødspritbrenneren med en liten propanbrenner for å gjøre det renere og enklere. En stk halvdyp, bred tallerken løser behovet for både flat og dyp tallerken, en sammenleggbar kaffekopp i plast dekker alle behov på den fronten og et spisebestikk med integrert boksåpner er praktisk. I tillegg til det trengs en stekespade, evt sleiv og selvsagt noe å vaske opp med.

Ønsker du å kunne se i mørke? Hodelykt er tingen. Alltid lys der du ser, finnes ikke noe bedre.

Disse sidene er vel verd å sjekke.

 

 Digital Blasphemy 
Free 3d Wallpapers

    

     Klikk for mer informasjon om våre blader