www.sakshaug.info

Startside
Opp

 


treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

 

 

Diverse utstyr (hygiene, velferd, bekledning o.l.)


Personlige toalettartikler er en selvfølge. Du vet selv best hva du trenger.

Velferd er kjekt, en ønsker selvsagt å ha det hyggelig når en er på tur. Selv reiser jeg aldri noe sted uten en lommeradio. Når kvelden kommer er den fin å ha. Praktisk med radio siden den ikke krever noen ekstra CD-plater som en likevel ikke har plass til. I tillegg til det er en bok helt uvurderlig for meg. Det kan være dager med dårlig vær og lite sykling. En lang dag i teltet blir en skikkelig kosedag hvis en har med seg en god bok. Needless to say, pocketbok. 

En sykkelferie uten kamera blir nesten litt for dumt. Speilrefleks, APS, digitalt eller videokamera, choose your weapon (foretrekker digitalt kamera, umiddelbar tilbakemelding). Skal en bruke digitalt kamera, husk å bruk en minnebrikke med stor kapasitet (minimum 64 MB, helst mer). Det kan være vanskelig å få lastet ned bilder underveis.

Det kan være kjekt med bekledning utover sykkelbekledning. Ingenting er bedre enn å ta på seg skikkelige koseklær etter badstu og en god dusj, særlig etter en lang rengværsdag. Et par joggesko og en treningsshorts (det er ikke godt å løpe i sykkelbukser) anbefales. Det kan være greit å ta en tur for å løse opp musklene i kroppen etter en lang etappe. Hvis joggeskoene ser pene ut kan de trygt brukes sammen med litt penere klær (bukse og skjorte) hvis en skal omgås folk mellom etappene (en må ikke se ut som en lasaron fordi man er på sykkelferie). Hvis ikke bør ekstra sko vurderes medbragt. Badetøy kan være lurt. Anledninger byr seg på de underligste steder. To håndklær og et par, tre skift med undertøy bør holde (avhengig av hvor mye plass du har). Klær kan vaskes underveis. Har du mer plass nå blir jeg overrasket.

Lykke til!

Disse sidene er vel verd å sjekke.

 

 Digital Blasphemy 
Free 3d Wallpapers

    

     Klikk for mer informasjon om våre blader