treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 17/10/09

31 oktober 2009 - Europris

5 - 1 (0 - 0)

Kampen starter noe forsinket da Europris sin keeper ikke evnet å møte i tide. Kanskje like greit fordi første perioden var ingen ting å ringe hjem om. Europris satser tungt på kontringer og i utgangspunktet burde vi evne å spille oss gjennom formasjonen de stiller med. Likevel blir spillet for statisk og det blir ingen sjanser av kvalitet å snakke om. Europris får derimot en del muligheter, men keeper henger godt med, 0-0 til pause. Pausen blir avkortet grunnet sen oppstart og vi starter intenst med å sette to mål på like mange minutter, og det er før perioden egentlig har startet. Vi har stort sett kontroll på kampen etter dette. Vi burde holdt nullen denne gangen, men slurver oss litt bort midtveis i perioden. Vi setter til slutt 5 mål i perioden, men kan ikke si oss fornøyd med den statiske spillestilen. Derfor holder det kun til terningkast tre. Statistikken gikk heldigvis opp denne gangen...:-)