treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 17/10/09

20 mars 2010 - Red Beavers

5 - 3 (3 - 1)

Siste kamp for sesongen og laget stiller med selvtillit etter mye bra spill i senere tid. Noe tynt oppsatt og spillestilen måtte tilpasses deretter. Dette var en seier preget av godt keeperspill og lur taktikk. Vi har presset stort sett mot oss, men forsvaret rydder godt opp og keeper redder for en gangs skyld mange muligheter som lett kunne blitt mål. Med 3-1 til pause var stemningen god og troen høy. Tidlig i andre periode får vi en trøkk i trynet med to kjappe mål mot og presset er absolutt tilbake på oss igjen. Situasjonen tilspisser seg ytterligere når Red Beavers blir tildelt straffe etter en sjanse ble avverget på ulovlig vis. Keeper er stinn av selvtillit etter å ha avgjort militært NM i innebandy på nettopp straffer og lykkes med å avverge denne straffen også. Dette blir vendepunktet i kampen og vi punkterer kort tid etter med to kjappe scoringer.