treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 17/10/09

17 oktober 2009 - Sykehuset ØF

4 - 8 (1 - 3)

Årets første kamp og vi stiller med 8 utespillere og keeper. Noe marginalt, men absolutt gjennomførtbart. Vi styrer store deler av spillet i hele førsteomgangen og burde strengt tatt ledet med god margin. Det vil seg dog ikke og Sykehuset scorer på sin første gode målsjanse. Vi jobber oss tilbake i kampen igjen og lykkes å score. Spillet er langt jevnere enn resultatet tilsier i den perioden. Etter noen glipper lykkes Score en til før pause, samt får en gratis når en missforståelse medfører at keeper går for pause, mens Sykehuset setter ballen i åpent mål på frislag. Kollegialt nok starter Sykehuset med å sette ballen i eget mål for å kompensere for missforståelsen. Etter denne fadesen jobber vi oss inn i kampen igjen og spillet bølger frem og tilbake. Stillingen holder seg på 4-4 inntil de siste ti minuttene hvor vi pådrar oss en utvisning og Sykehuset scorer kort tid etter. Vi rakner fullstendig etter dette og med gjenntatte 3-2 og 3-1 sjanser setter de tre til på slutten. På den negative siden var oppmøtet noe lavt, keeper holder ikke mål og vi rakner på slutten. På den positive siden er vi giftige og har mange gode målsjanser. Med litt justeringer bikker resultatene i vår favør neste gang.