treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

1 november 2008 - Stabburet

3 - 3 (2 - 1)

Oppmøtet når på mange måter et kritisk bunnpunkt. Vi er heldige i og med at Stabburet har missforstått litt på tid og kampen starter 5 minutter forsinket. Det gjør at vi bare spiller 5 minutter med en spiller mindre på banen. Dagen var trå på mange måter og to av spillerne gjennomfører kampen med tildels store fysiske ubehag. Det innebærer at vi ikke har spesielt gode offensive eller defensive kapasiteter på banen. For å skryte litt av webmaster var dette på mange måter keeperens dag. Stabburet blir ranet for en rekke 100% sjanser noe som holder oss inne i kampen. Vi holder en 3-2 ledelse helt til siste minutt hvor et mål slipper inn etter et skjermet skudd. Vi er langt fra gode i dag, men lykkes nesten med det ultimate landeveisrøveri. Således må vi si oss fornøyd med ett poeng.