treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

15 oktober 2005 - Skalles

6 - 7 (6 - 2)

Denne kampen kan trygt karakteriseres som årets kollaps. Siden det var årets første seriekamp var det ikke mange andre kamper som utfordret, men dette skal ikke gjentas! De første 15 minuttene spiller vi omtrent vår beste kamp noen sinne. Skalles gir oss en del gratis, men bunnsolid forsvarsspill og effektivt angrepspill ga oss 6-0 på 15 minutter. Vendepunktet i kampen blir et frislag til Skalles på ca 5 meters hold hvor vi aldri klarer å organisere oss og første redusering er et faktum. Dette gir motivasjon til Skalles og fører til en innhenting som vi ikke klarer å omstille oss til. Skalles vinner alle duellene og det tar oss 15 minutter før vi i hele tatt får avfyrt et skudd mot mål i andre omgang. Skalles derimot lykkes med alt og skaper mye usikkerhet hos vår keeper og vårt forsvar. Først når Skalles går opp i ledelsen våkner vi opp. De siste 5 minuttene kjemper vi tilbake initiativet, men Skalles forsvarer sin ledelse bra og drar i land seieren. Kort oppsummert. Vi må være mer sultne. Vi må alltid ville ha ballen. Vi skal alltid prøve å ta initiativet. Vi skal alltid prøve å være først på andreballen. Vi skal alltid jobbe hjem når vi mister ballen!!!!! Vi må ønske å vinne!