treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

2 oktober 2004 - Skalles

3 - 6 (1 - 3)

Årets første seriekamp var mot siste sesongs suverene seriemestere. Siden Skalles utvidet stallen før sesongen i fjor har vi fremdeles tilgode å slå de og denne kampen var intet unntak. Høyt tempo og mye knokkel er vel en grei beskrivelse. Vi sliter hele tiden med å få ballen over på motsatt banehalvdel og betaler for det ganske tidlig etter en kontring hvor ballen går mellom beina på keeper. Så godt som alle oppspill blir brutt ved midten og de kjemper alltid om å være først på de løse ballene. Dette medfører at Skalles kommer til mange gode avslutninger. Et par utvisninger gjør heller ikke saken bedre og en to måls ledelse etableres etter spill i overtall. Truls reduserer ved en av våre få visitter på Skalles banehalvdel, men vi blir overkjørt i nok et powerplay og stillingen står 1-3 ved pause. Vi kommer mer og mer inn i kampen i andre halvdel, særlig når vi klarer å få ballen forbi midten. Skalles ledelse blir innhentet og vi føler muligheten til å overta ved 3-3. Kort tid etter klarer en lumpepasning fra midten å skli forbi to forsvarere, en motspiller og keeper uten å bli rørt (keeper tar stor selvkritikk av å ha fintet ut seg selv) og fører Skalles nok en gang opp i ledelse. Vi spiller litt mer desperat fra denne stund og hiver ekstra folk i angrep. Utligning er nære ved, men en kontring for Skalles 4 mot 1 blir enden på visa med dertil hørende scoring. Lufta går ut av laget og et rask mål til setter punktum for kampen. Kort oppsummert lykkes vi ikke med å spille over midten når vi blir presset høyt. Vi var aldri først på ballen og brukte derfor mye tid på å jage. Keeper slipper inn tre veldig billige mål, mens mange langt giftigere sjanser ble reddet. Det positive var at de gangene vi var i angrep endte det stort sett med mål.