treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

7 februar 2004 - Terje Høili

6 - 3 (6 - 0)

Terje Høili er seriens klare bunnlag, men likevel ikke til å ta lett på som motstander. Første omgang var en vanvittig bra omgang både offensivt og defensivt, noe som reflekteres godt i pauseresultatet. Andre omgang startet vi for rolig og tok alt for lett på markeringene. Dette fikk ikke gå ustraffet og Terje Høili klarte å utnytte ubalansen bakover og kom i en overtallsituasjon som de utnyttet godt. Det ble ganske iltert ute på banen deretter og spillestilen vår slapp totalt. Mye av spillet foregikk på egen banehalvdel og det er stort sett ugunstig, særlig når presset er hardt. Den andre reduseringen kom etter en god kamp spiller mot spiller på høyre side hvor angriperen kjemper seg til rett foran keeper og lobber elegant over. Det mest komiske med denne situasjonen var at ballen ville gått utenfor hadde ikke keeper flyttet målet ca 30 cm bakover i forsøket på å nå ballen - resultatet ble stang inn... Vi taper andre periode 0-3 mye takket være en skjerpet Terje Høili keeper. Mye bra spill også i andre periode, men vi mister spillestilen og svært mange skudd går utenfor mål. Skremmende likt starten av sesongen...