treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

6 desember 2003 - Kommunen

5 - 2 (3 - 0)

Kommunen har tidligere vært et meget solid lag, men lite av dette preger laget for øyeblikket. Få spillere møter opp, mens vi stiller mannsterke. Vi fester tidlig grep om kampen og styrer det meste uten de helt store utfordringene bakover.  Det virkelig positive i denne kampen er måten det offensive løsnet og laget startet endelig å score på sjansene vi fikk. Kommunen kommer til en del avslutninger, men uten de helt store utfordringene for keeper. Keeper står bra og stanser alt av skudd som kommer i første periode, noe som gir en komfortabel 3-0 ledelse til pause. Etter pause dukker det litt flere spillere opp til Kommunen og vi blir tatt litt på sengen over tempoøkningen og vi tillater kommunen å spille mer seg i mellom. Dette fører til noen raske reduseringer og usikkerheten brer seg litt i laget.  Etter litt mønstring scorer vi på nytt og fester grepet igjen for godt slik som første periode sikrer seieren.