treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

3 februar 2004 - Bøckmann

6 - 5 (2 - 2)

Laget var preget av stort jobb-fravær denne kampen og kunne bare stille med 8 spillere. Bøckmann har alltid vært en farlig og arbeidsvillig motstander og med 5 angripere ble det mye svette og tung pust foran oss i
2X20 minutter. I mangel av vår faste keeper måtte Njål måtte stille i mål... Vi startet oppskriftsmessig med to måls ledelse som vi har gjort i de fleste kamper etter jul, men Bøckmann våkner og ble mer farlige foran mål og Njål måtte finne seg i å hente ut to baller fra nettet innen pausen. Til tross for en fersk keeper ble det ikke noe bytte i målet i pausen. Om det var tillit fra utespillerene eller frykt selv å bli satt i målet vites ikke, men ingen klaget over keeperspillet... 2.omgang var spillermessig litt bedre enn 1. omgang. Alle jobbet meget bra i angrep og var veldig effektive. Kun en meget habil keeper hos Bøckmann hindret en større ledelse. I forsvar spilte Runar og Ragnar meget bra, godt hjulpet av senterspillere som jobbet meget godt defensivt. Bøckmann gikk første gang opp i ledelse med 5-4 midtveis i omgangen. Gutta tok seg godt sammen og tok igjen ledelsen og holdt denne de siste minuttene av kampen. Bøckmann hadde noen gode spillere og noen sytekopper som klaget på dommeren og glemte å fokusere på kampen og ikke minst egne feil. Atle fikk et slag over kneet av den største sytepaven av dem alle etter en tapt duell. Dette medførte matchstraff og lagstraff. Vi liker at motstanderen konsentrerer seg mer om dommeren en om oss, men patetisk er det like så...