treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

24 januar 2004 - Rutebilene

6 - 2 (5 - 0)

Etter 8-0 mot Rutebilene rett før jul var vi klar over at de ville komme sterkere tilbake denne gangen. Tempoet var høyt i starten og ved flere anledninger var vi litt utstabile bakover. Dette medførte en del gode sjanser til Rutebilene, men vi rir av stormen i starten. Ole setter inn 1-0 med et hardt og lavt skudd som går rett over foten på keeper. Deretter tar vi over, med margin. Fantastiske pasninger og minst like pene avslutninger. Defensivt er vi minst like gode. God sikring bakover og veldig bra "backchecking" fra angrepsspillerene sikrer mange gode overganger til oss. 5-0 til pause og vi koser oss. Etter pause fortsetter vi det gode spillet og øker videre til 6-0. Dette holder helt til Rutebilene får inn en fluke fra venstre kant som keeper gjerne skulle hatt om igjen. Rutebilene får blod på tann og iverksetter et taktskifte som vi ikke henger helt med på. Dette fører til mye press foran mål og nok en redusering kjempes inn etter retur fra keeper. Sett under ett er det en god kamp vi gjennomfører. Vi blir veldig komfortable i andre omgang og må tilstrebe å holde kampen ut. Å tape andre omgang er ikke godkjent.