treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

1 november 2003 - Terje Høili

3 - 2 (2 - 0)

Terje Høili har vi slått i samtlige oppgjør og dette ble intet unntak. Kampen startet i et bedagelig tempo og vi ble tillatt å bygge opp spillet som vi ville. Ole Petter Saxrud deltok for første gangen på lenge og brakte sårt trengt stabilitet i spillet vårt. Gode oppspill langs kantene og i midten, men vi er ikke gode nok til å utnytte hele spilleflaten. Alt for få avslutninger de første 10 minuttene. Vi skaper mange rom med vår spillestil og må deretter fylle disse rommene med spillere. Et godt eksempel på dette er 1-0 scoringen som kom etter at Thore Hovind fyller rommet foran mål fra backplassen sin og kan smelle inn en pasning på direkten som kommer fra bak mål. De siste 10 minuttene i første periode eide vi 100%. I starten av andre periode løfter Terje Høili laget og klarer å klemme inn et skudd i starten av perioden. Dette starter en periode med økt innsats hvor vi høster mange kontringssjanser. Presset blir ikke mindre etter vi fikk en utvisning, men vi kontrollerte det hele bra. Etter en kontringsscoring kontrollerte vi kampen. Terje Høili reduserer i siste sekund, men rekker aldri å gjøre noe mer. Kort oppsummert har vi mange muligheter, men er ikke effektive nok til å sette sjansene våre. Vi må score mer! Likevel, en bra kamp.