treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

11 oktober 2003 - Jøtul

2 - 1 (1 - 1)

Historien mellom oss og Jøtul er preget av meget jevne og tette kamper. Jøtul har gode spillere med høyt teknisk nivå og et forsvar som gjør det meget vanskelig å score. Jøtuls største svakhet har alltid vært tempo, men dette var ikke tydelig under denne kampen. Jøtul satset på lange baller opp gjennom midten og på flankene, men dette ble kontret ganske effektivt fra oss. Jøtuls ledelse var resultat av et 3 mot 2 angrep hvor keeper satt litt dårlig plassert i målet. Ballen kom lavt og fort og passerte venstre fot med en centimeter. Offensivt var det mye å hente denne kampen. Spillerne slet med å finne hverandre og stemningen var unødvendig hektisk. Forhastede skudd og flere mislykkede pasninger gjennom midten skapte mange kontringer til Jøtul , men marginene var på keeper sin side denne dagen. Utligning kom fra et perfekt skudd fra Christian Øverli i slutten av første periode. I andre periode klarte lagene periodevis å etablere seg i hverandres soner med mange sjanser på mål. Som et utbrudd av frustrasjon satte Thore Hovind i gang et løp fra egen halvdel som skulle vise seg å bli avgjørende. Første avslutningen ble stoppet, men med litt hjelp fikk han satt returen og vi ledet noe ufortjent 2-1. Dette satte i gang et vanvittig press fra Jøtul med flere store sjanser. Med 20 sekunder igjen får vi en mann utvist for å blokkere frislag innenfor 3 meter. De siste 20 sekundene er helt vanvittige og avsluttes med en kjemperedning på en sikker utligning for Jøtul med 2 sekunder igjen å spille. Poengene var i boks, men dårlige stilkarakterer...