treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

10 januar 2004 - Jøtul

8 - 3 (4 - 2)

Det andre og siste oppgjøret mot Jøtul i årets serie fungerte meget bra både taktisk og teknisk. Jøtul sliter så lenge de ikke har fast keeper og de lekker som en sil bakover. Når vi i tillegg presser høyt på banen og ikke tillater backene til Jøtul tid til gode og lange oppspill, ender vi med å dominere hele kampen. Jøtul klarer aldri å forholde seg skikkelig til det høye presset, noe som medfører overgangen på deres banehalvdel og 4-0 ledelse var opparbeidet veldig kjapt. Reduseringene kom etter et mislykket defensivt brudd hvor Jøtul etablerer overtall, samt ved et vanvittig bra gjennomført power play. Likevel har keeper stengene på sin side noe som sørger for et brukbart pauseresultat. Mye somling i pausen da Jøtul bytter keeper og andre omgang starter litt nervøst. Jøtul reduserer nok en gang og kampen er i ferd med å tippe. Heldigvis våkner laget, presset etableres igjen og målene renner inn. Kampen avblåses dessverre drøye fem minutter for tidlig grunnet forsinkelser. Det luktet tosifret...