www.sakshaug.info

Startside
Krigsskolen
Tvillinggravid
Forradal
Tvillingfødsel

 


treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

 

 

 

Tone Moen Sakshaug


Status:

Født i Trondheim 070272.

Svarte tidligere på navnet Tone Moen.

Bor i Fredrikstad, er gift med Trond Erlend og er mor til tvillingene Robin og Daniel.

Av yrke er jeg offiser og jobber til daglig ved Oslofjord Heimevernsdistrikt som holder til på Rygge Flystasjon. Likevel er min viktigste og mest betydningsfulle oppgave å konsentrere meg om å være mor. Prøver i tillegg å være en god hustru/kjæreste og husmor også. Heldigvis har det hittil ikke kommet noen klager på det enda.

Jeg er oppvokst i ei lita bygd som heter Forradal. Forradal tilhører Stjørdal kommune som ligger i Nord-Trøndelag. Da bygda ligger slik til som den gjør lærte jeg gjennom oppveksten fort å sette pris på friluftslivets gleder. Spesielt har jeg alltid vært glad i å oppsøke elver og vann på jakt etter bitevillig ørret. Det spiller ingen rolle om fisken er liten, så lenge jeg klarer å lure den på kroken. Dessverre har det blitt mindre av denne aktiviteten med årene, men ferierer jeg hjemme i Trøndelag prøver jeg å blåse støv av fiskestanga så ofte jeg kan. Antakeligvis er det nok denne forkjærligheten for friluftsliv som i første omgang fikk meg til å velge en utdannelse i forsvaret.

I barne- og tenårene var jeg aktiv langrennsløper, og det med en smule talent også. Dessverre ble treningsbehovet etter hvert større enn treningslysten, slik at den karriereplanen lagt i grus. For tiden trives jeg best med joggesko på beina og i tillegg prøver jeg å skvise inn en time eller fem i styrkerommet.

Etter ni lange måneder sitter jeg nå med en del erfaringer om hva det vil si å være gravid med tvillinger og hva det vil si å føde tvillinger. Ettervert vil jeg få mye erfaringer om hvordan det på godt og vondt er å være tvillingmamma også. Det er garantert flere som er i min og Tronds situasjon og derfor ønsker vi å bruke hjemmesiden til å dele dette med de som måtte være interessert.

Disse sidene er vel verd å sjekke.

 

 Digital Blasphemy 
Free 3d Wallpapers

    

     Klikk for mer informasjon om våre blader