www.sakshaug.info

Startside
Opp

 


treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

 

 

Sammen er vi ett år gammel


Dagen er 29 mars 2001 og vi feirer vår første bursdag. Vi er nå rukket å bli 1/2 år og siden vi er 2 eneggede tvillinger må det til sammen bli ett år. Mye har skjedd på veien fram hit. 

     

Status 6 måneder:

Vi er begge 68 cm høy og veier nøyaktig det samme, tett oppunder 8 kilo. Vi ser ganske like ut og er utviklingsmessig kommet også ganske likt. Robin har lenge nå vært i stand til å snu seg både fra rygg til mage og mage til rygg (dog kun en vei). Daniel klarer med litt arbeid å snu seg fra mage til rygg, men har ikke vist samme vilje fra rygg til mage. Daniel har utviklet talen noe mer enn Robin og bruker leppene mer aktivt for å lage lyder. Robin fikk tenner først men nå har vi begge 2 små tenner nede i munnen. Vi er veldig glade, trives veldig godt og alle fremmede blir møtt med ett smil så fremt vi ikke er alt for sliten da. 

Nå 6 måneder gamle skulle vi testes på hvor langt i utviklingen vi har kommet. Pappa har kjøpt kake til oss som mamma har pyntet litt ekstra. Vi fikk selv lov til å spise kaken uten hjelpemidler. Resultatet er som dere kan se nedslående. Det blir sikkert en liten stund til vi får prøve dette igjen.

       

 

Mange hilsener fra

Robin og Daniel
 

Disse sidene er vel verd å sjekke.

 

 Digital Blasphemy 
Free 3d Wallpapers

    

     Klikk for mer informasjon om våre blader