www.sakshaug.info

Startside
Opp

 


treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

 

 

ETT ÅR GAMMEL!!!!!


Tiden flyr når man har det gøy heter det, og det skal være sikkert å visst. Ett år har passert siden vi ble født og mamma og pappa har tegnet et stort kryss i taket (vet ikke helt hvorfor). 

Tiden som baby er over og vi har tatt det store skrittet inn i småbarnsalderen. Skrittet inn i småbarnsalderen er på ingen måte noe teoretisk skritt. Mamma og pappa roser oss hver dag for nye ting vi er i stand til å gjøre. Robin gikk 5 skritt i går og Daniel er veldig flink til å stå oppreist. Daniel kan danse, Robin kan synge og tralle og begge er i stand til å presse ut nye ord hver dag som går. Ingen babyer her i gården nei.

Ingen bursdag er komplett uten en bursdagsfest og denne bursdagen var ingen unntak. Etter en lengre formiddagsdupp pyntet mamma og pappa oss opp med lys bukse, hvit skjorte, blått slips og henholdsvis blå og gul vest. Med dette var vi klar for fest. Vi kjenner ikke så veldig mange her nede i Fredrikstad så vi ble kjempeglad når tante Tone og onkel Frode kom med Herman og Hanne. Vi fikk mange gaver, som var kjempefine - tusen takk, men det beste var nok å få kjempegode lekekamerater. Mamma og pappa hadde baket kake, muffins og klippekrans (noe pappa spiste opp nesten alene) som ble servert med bursdagssang, brus og kaffe. Ikke nok med det, vi barna fikk også en stor pose med gotteri hver og en stor bolle med gotteri og kjeks satt ut på bordet til allmenn forlystelse. Helmaks!

Begge to er gjengs enig i at denne dagen har vært kjempefin. Til alle dere som ikke kunne være her å feire sammen med oss - synd at dere ikke kunne være her denne gangen men fortvil ikke, det kommer flere bursdager og flere bursdagsfeiringer i årene som kommer.

Hilsen to glade ettåringer

Robin og Daniel

   

 

Disse sidene er vel verd å sjekke.

 

 Digital Blasphemy 
Free 3d Wallpapers

    

     Klikk for mer informasjon om våre blader