www.sakshaug.info

Startside
Opp

 


treff siden 10/03/03

Denne siden ble sist oppdatert 22/10/08

 

 

Første dag i barnehagen


Endelig! Denne dagen har vi ventet lenge på. Vi har nettopp hatt vår første dag i barnehagen. I nesten to år har vi koset oss med lange dovne morgenstunder i senga og konstant oppmerksomhet og oppvarting fra mamma, men fra nå blir det andre boller. Vi har gjort alt i vår makt for å slite ut mamma de siste to årene og jeg tror vi har hatt suksess. Mamma avslutter permisjonen og går tilbake til jobb flere måneder før planlagt. Vi visste det nok, at hvis vi klenger på mamma hele dagen og sørger for tilstrekkelig med pøbelstreker, da ville hun komme til fornuft og la oss gå i barnehage slik som andre barn. 

 

En ting er å ville gå i barnehagen, en annen ting er å få det. Mange søknader og mange sjarmrunder har belønnet oss med full plass i Bjørneklova barnehage i Fredrikstad, akkurat det vi ønsket mest. Avdelingen vår heter Forglemmegei og der går vi sammen med 7 andre barn. Sjefstanten vår heter Trine og kjenner mamma og pappa godt og det passer oss bra. Trine har 3 undertanter som er sammen med oss på dagene (ikke alle samtidig da) og alle liker vi kjempegodt.

 

Dagen starter med frokost rundt bordet med alle andre barna. Vi tenner lys og synger en sang før vi spiser (har selvsagt vasket oss før vi satt oss til bords). Etter det leker vi litt inne og masse ute. Det er så mange leker ute i hagen. Mange sandkasser, huskestativer, vipper, trehjulssykler, trillebårer, vogner, baller, osv osv at det går helt i surr for oss. Vi vil gjøre alt samtidig. Etter leking er det mer vask og lunsj rundt bordet som ved frokost (same procedure as...). All lekingen gjør et kraftig innhugg i kreftene våre og dupp venter etter lunsjen. Etter duppen er det mer utelek, deretter innelek, litt frukt og yoghurt og til slutt kommer mamma og pappa og henter oss.

Og dette er bare en dag... Livet er herlig dere!!!

Disse sidene er vel verd å sjekke.

 

 Digital Blasphemy 
Free 3d Wallpapers

    

     Klikk for mer informasjon om våre blader